Internship: Sales Support

LEFF amsterdam is per direct op zoek naar een hands-on stagiaire om het commerciële team te ondersteunen. Gedurende een periode van ongeveer zes maanden maak je deel uit van ons sales team en bieden wij jou werkervaring in ons internationale bedrijf. Een utlieme ervaring die een goede basis zal leggen voor de rest van jouw carrière

Wie zijn wij?
LEFF amsterdam is opgericht in 2011 en ontwerpt “unconventional watches and speakers” die wereldwijd worden verkocht. Bij onze collectie staan vormgeving en concept centraal. Wij werken samen met ontwerpers van over de hele wereld om tot bijzondere producten te komen en hebben met elk project de ambitie om een designklassieker neer te zetten. Wij zijn een groeiende organisatie met een jong team dat dagelijks actief is in een dynamische omgeving waar alles mogelijk is en elk idee realiteit kan worden.

De stage/werkervaringsplaats
Gedurende deze periode werk je mee aan de groei van LEFF amsterdam. Als ondersteuning van ons sales team zal je een belangrijke rol spelen binnen elk aspect van het verkooptraject. Je bent onderdeel van de front office en onderhoudt per mail en telefonisch het contact met onze klanten. Daarnaast denk en werk je mee aan het optimaliseren van verschillende bedrijfsprocessen. Natuurlijk is er ruimte om je eigen creativiteit en input te laten zien en jezelf te ontwikkelen binnen ons jonge team. Tegenover je werk staat goede begeleiding en een stagevergoeding.

Wie zoeken wij?
Je bent gemotiveerd, leert snel en neemt graag initiatief. Je bent ambitieus, servicegericht, werkt gestructureerd en laat je niet snel gek maken. Goede communicatieve vaardigheden en de beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must. Je hebt affiniteit met design en interieur en hebt oog voor detail. Borrelen op vrijdag vind je vooral niet erg! Ons kantoor is gevestigd aan de historische Herengracht, vlakbij de Negen Straatjes en de altijd gezellige Jordaan.

Volg jij momenteel een relevante opleiding of sta je aan het begin van je carrière? Lijkt het jou leuk om in een jong en creatief team in het centrum van Amsterdam te werken en ervaring op te doen? Stuur dan je CV en motivatiebrief zo snel mogelijk naar Imke Teertstra, [email protected]